اخبار پزشکی

دوره نقاهت کاشت ریش

بسیاری از مردان داشتن ریش پرپشت را نشانه زیبایی و جذابیت می‌دانند، در حالی که اینگونه نیست. تنها داشتن ریش پرپشت نمی‌تواند جذابیت یک فرد را نشان دهد. بلکه داشتن موهای خوش حالت، پوستی جوان و شاداب و… همه از عواملی هستند که یک فرد را زیبا و جذاب می‌کند.

بسیاری از کسانی که ریش پرپشتی دارند به دنبال راهی هستند تا آن را تقویت کنند. استفاده از داروهای گیاهی، عمل‌های زیبایی، سرم‌های تقویت کننده و… همه از راه‌های تقویت ریش هستند.

علم پزشکی در زمینه سلامت و زیبایی پیشرفت بسیار چشمگیری داشته به طوری که امروزه راه و روش‌های درمانی بسیار جدید و حرفه‌ای برای پرپشت کردن ریش، طاسی سر، از بین بردن ریزش مو و…. بوجود آمده است. در ادامه این بلاگ با ما همراه شوید تا با کاشت ریش و نکات مراقبتی قبل و بعد از عمل بیشتر آشنا شوید.

کاشت ریش چگونه انجام میشود؟

مراحل کاشت ریش در مردان بسیار شبیه به کاشت مو است. با توجه به بلاگ منتشر شده در کلینیک صدف در رابطه با کاشت ریش: از آنجایی که گرافت‌ها روی صورت که پوست نازک و حساسی نیز دارد کاشته می‌شود، دقت و ظرافت در کار بسیار مهم است. پزشک باید هر تار را در جای مناسب و در جهت مناسب کاشت کند تا در نهایت نتیجه خوب بوده و به پوست حساس صورت نیز آسیب وارد نشود. پس می‌توان  گفت کاشت ریش و سبیل سختتر از کاشت مو است. مراحل کاشت ریش به شرح زیر می‌باشد:

آمادگی قبل از جراحی

قبل از عمل کاشت ریش لازم است که به نکات مربوط به قبل از جراحی توجه کنید. این نکات با عنوان مراقبت‌های قبل از کاشت مو در ادامه عنوان شده‌‌اند.

جالب و آموزنده  آتروفی مغز به چه معناست؟

برداشت

 برای برداشت فولیکول ابتدا باید بانک مو را مشخص کرد. معمولا ناحیه پشت سر و نواحی که موهای ضخیم و پرپشتی دارند بهترین گزینه هستند. سپس پزشک با بی حسی موضعی و با کمک ابزارهای مناسب به صورت تکی یا گروهی از بانک مو برداشت می‌کند.

کاشت

 برای این مرحله ابتدا باید ناحیه مورد نظر را بی حس کرده و سپس نسبت به کاشت فولیکول‌های برداشت شده اقدام کنید. در مرحله کاشت چند برش در ناحیه مورد نظر می‌زنند و فولیکول‌های برداشت شده را در آن ناحیه قرار می‌دهند. جهت رشد موهای کاشته شده در این مرحله تعیین می‌شوند.

بهبود

برای بهبودی عوارض ناشی از کاشت ریش تنها لازم است که یک روز استراجت کنید. بعد از گذشت یک روز و کاهش عوارض ناشی از کاشت ریش می‌توانید به روال قبلی زندگی خود بازگردید. پوسته‌های ایجاد شده در اطراف فولیکول‌ها چند روز بعد از کاشت ریش، ریزش می‌کنند و از بین می‌روند.

نتیجه

ریش‌های کاشته شده بعد از دو یا سه هفته شروع به ریزش می‌کنند. این موضوع شاید رد ابتدا کمی نگران کننده باشد اما یک روند طبیعی در کاشت ریش است. در کاشت مو هم بعد از گذشت مدت زمان کوتاهی موها شروع به ریزش خواهند کرد.
ریش‌ها تا ماه دوم و سوم به صورت طبیعی رشد خواهند کرد و رشد آن‌ها در ماه هشتم تکمیل می‌شود.

در حال حاضر بسیاری از افراد به دنبال انجام این عمل زیبایی هستند. اما آیا همه افراد می‌توانند کاندیدای مناسبی برای کاشت ریش باشند؟

در پاسخ به این سوال باید گفت که تنها افرادی می‌توانند کاندیدای مناسبی برای این روش درمانی باشند که در گروه‌های زیر قرار بگیرند:

  • کسانی که رشد ریش‌های بسیار ناهموار و نازکی دارند.
  • کسانی که به دنبال ریش پرپشت و ضخیم هستند.
  • کسانی که خط ریش منظم و آنکارد شده‌ای می‌خواهند.
  • کسانی که در سانحه یا  تصادف دچار سوختگی شده‌اند.
جالب و آموزنده  سندرم پیش از قاعدگی یا PMS

دوره نقاهت بعد از کاشت ریش چگونه است؟

دوره نقاهت بعد از کاشت ریش با توجه به عوارض محدودی که این روش درمانی دارد بسیار کوتاه است. باید تا ۵ روز بعد از عمل از ناحیه‌ای که پیوند ریش روی آن انجام شده است مراقبت و نگهداری کرد. بعد از گذشت ۲۴ ساعت می‌توانید به فعالیت‌های روزانه و روتین خود بپردازید.

این روش عوارض بسیار محدودی دارد از این رو نمی‌تواند دوره نقاهت سخت و طولانی داشته باشد.

مراقبت های قبل از کاشت ریش

برای اینکه در حین عمل جراحی کاشت ریش، دچار مشکل نشوید پزشک به شما توصیه‌هایی می‌کند که برای رسیدن به یک نتیجه معقول و منطقی بهتر است به آن‌ها عمل کنید:

  • سه روز قبل از کاشت مو مصرف نوشیدنی‌های الکلی و دخانیات را محدود کنید.
  • نوشیدن چای، قهوه و نوشیدنی‌های کافئین دار می‌تواند موجب افزایش خونریزی در فرد شود.
  • در صورت مصرف داروی فیناستراید، یک روز قبل از کاشت مو و تا ۶ ماه بعد از کاشت مو از مصرف این دارو خودداری کنید.
  • مصرف ویتامین c از یک هفته قبل از جراحی می‌تواند سرعت التیام زخم‌ها را افزایش و دوره نقاهت را کاهش دهد.
  • از ۱۰ روز قبل از کاشت ریش مصرف داروهای آسپرین دار را متوقف کنید.

مراقبت های بعد از کاشت ریش

بعد از کاشت ریش هم برای رسیدن به یک نتیجه منطقی و معقول و کاهش عوارض ناشی از کاشت ریش باید به نکات مراقبتی که توسط پزشک مطرح می‌شود توجه داشته باشید. این نکات مراقبتی می‌تواند حدالامکان عوارض ناشی از کاشت ریش را محدود کنند. مراقبت‌های بعد از کاشت مو به شرح زیر می‌باشند:

  • ورم صورت در ناحیه کاشت شده تا ۴۸ ساعت بعد از عمل از بین خواهد رفت.
  • برای چکاپ باید علاوه بر یک روز بعد از عمل، چهار ماه و ۶ ماه بعد به پزشک مراجعه کنید.
  • بعد از گذشت سه روز و استفاده از داروهای تجویز شده، زخم‌ها از بین می‌روند.
  • برای جلوگیری از عفونت حتما آنتی بیوتیک‌های تجویز شده توسط پزشک را مصرف کنید.
  • دو روز بعد از عمل کاشت ریش باید صورت خود و نواحی کاشته شده را با آب ملایم و صابون مایع مناسب شستشو دهید.
  • ۲۴ ساعت بعد از کاشت ریش به منظور جلوگیری از عفونت باید با محلول‌های مخصوص نواحی مورد نظر را ماساژ دهید.
جالب و آموزنده  واریس مری چیست؟

با رعایت این نکات می‌توانید از عمل کاشت ریش به یک نتیجه معقول و منطقی برسید. در غیر اینصورت باید توقع هر نتیجه و عارضه‌ای را از کاشت ریش داشت.

بیشتر افراد به منظور تقویت ریش‌های کاشته شده از روش‌ پی آر پی استفاده می‌کنند. با توجه به وب‌سایت کلینیک صدف، پی آر پی پلاسمای غنی از پلاکت یا PRP ماده‌ای است که پروتئین‌های خاصی برای لخته کردن خون دارد. این ماده که یکی از اصلی‌ترین اجزای خون محسوب می‌شود، همچنین حاوی پروتئین‌هایی است که از رشد سلولی پشتیبانی می‌کند. محققان با جداسازی پلاسما از خون و تغلیظ آن، PRPتولید می‌کنند.

تزریق پی آر پی می‌تواند رشد سلول‌های جدید و سالم را در بافت‌های آسیب‌دیده بدن تحریک می‌کند و باعث بهبودی می‌شود. درمان پی آر پی به‌طور قطعی اثبات نشده و حتی اداره غذا و داروی ایالات متحده هم آن را تایید نکرده است. با این حال، ورزشکاران معروفی از این تزریقات برای کمک به بهبود آسیب‌ها استفاده می‌کنند.

عوارض کاشت ریش چیست؟

با توجه به مطالب منتشر شده در رابطه با عوارض عمل‌های زیبایی: اما آیا این روش می‌تواند عوارض بسیاری برای فرد در بر داشته باشد؟ قطعا این روش هم همانند دیگر روش‌های جراحی دارای عوارض بسیاری است. ازجمله عوارض آن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تورم و درد شدید در نواحی کاشته شده، پزشک برای درمان این عارضه داروهای خاصی تجویز می‌کند.
  • ایجاد عفونت در صورت رعایت نکردن نکات بهداشتی و مراقبتی
  • احساس بی حسی و سر بودن تا مدت زمان طولانی پس از کاشت ریش
  • التهاب و قرمز شدن تا چند روز پس از عمل کاشت ریش
  • احساس خارش در ناحیه کاشته شده، برای بهبود این عارضه بهتر از سرم‌ها و محلول‌هایی که پزشک تجویز می‌کند استفاده کنید
جالب و آموزنده  لیست بهترین پزشکان متخصص غدد رشد قد

جمع بندی

با سپاس از کسانی که تا انتهای این بلاگ با کلینیک صدف همراه بودند. در صورت سوال و کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با کاشت ریش می‌توانید به وب‌سایت کلینیک صدف مراجعه کرده و یا به صورت حضوری به کلینیک مراجعه کنید. امیدواریم که مطالب ارائه شده برای شما مفید بوده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا