اخبار پزشکی

متخصص اطفال چیست؟ + متخصص اطفال چه کار می کند؟

متخصص اطفال (پزشک متخصص اطفال) پزشکی است که مراقبت های جسمی، رفتاری و روحی کودکان را از بدو تولد تا ۱۸ سالگی انجام می دهد. از جمله کارهایی که برای آماده سازی ورود کودک به این دنیا باید انجام دهید، انتخاب پزشکی برای نظارت بر مراقبت های بهداشتی وی است. یک متخصص یا پزشک اطفال برای تشخیص و درمان طیف وسیعی از بیماری های دوران کودکی، از مشکلات جزئی گرفته تا بیماری های جدی، آموزش دیده است.


فهرست مطالب


متخصص اطفال چیست؟

متخصص اطفال از کلمات یونانی pais به معنای کودک و iatros به معنای پزشک یا شفا دهنده گرفته شده است.  اگرچه نسخه‌های خطی باقی‌مانده‌ای وجود دارد که از زمان‌های قبل به اطفال اختصاص داده شده است، اما تا اواسط قرن نوزدهم بود که به عنوان یک تخصص پزشکی جدید شناخته شد و توسعه یافت.  آبراهام ژاکوبی که به خاطر خدمات فراوانش در این زمینه شناخته می شود، به عنوان پدر اطفال شناخته می شود. او در آلمان متولد شد و در آنجا آموزش پزشکی خود را گذراند، اما بعداً برای تمرین به ایالات متحده رفت. در آنجا بود که اولین کلینیک کودکان را در نیویورک افتتاح کرد.

متخصص اطفال

بیشتر بخوانید، بیشتر بدانید: انواع کلاس پوسیدگی دندان

تشخیص، درمان و کمک به پیشگیری از بیماری ها و آسیب ها در کودکان. ممکن است در صورت نیاز، بیماران را برای تشخیص یا درمان بیشتر به متخصصان ارجاع دهد.

متخصص اطفال چه کار می کند؟

پزشکان اطفال با ارائه مراقبت های جسمی، روانی و عاطفی برای بیماران خود به سلامت نوزادان، کودکان و نوجوانان اهمیت می دهند. 
 متخصصان اطفال آزمایش‌های تشخیصی را برای به دست آوردن اطلاعات از وضعیت پزشکی بیمار انجام می‌دهند و درمان‌ها، درمان‌ها، داروها و واکسیناسیون‌ها را برای درمان بیماری، اختلالات یا جراحات انجام می‌دهند. آنها همچنین کودکانی را درمان می کنند که از آسیب های جزئی، مشکلات حاد و مزمن سلامتی و نگرانی های فیزیولوژیکی و روانی و رشد و نمو رنج می برند.  متخصصان اطفال به کودکان و والدین یا سرپرستان آنها در مورد رژیم غذایی، بهداشت و پیشگیری از بیماری ها مشاوره و راهنمایی می کنند. رشته اطفال یک تخصص مشترک است – متخصصان اطفال مراقبت های اولیه ممکن است بیماران را در صورت بروز علائم یک بیماری جدی پزشکی به یک متخصص پزشکی ارجاع دهند تا به طور موثر به این موضوع رسیدگی کنند.

جالب و آموزنده  نگاهی به التهاب روده

اطفال یک رشته هیجان انگیز و چالش برانگیز است. همچنین یک رشته فوق العاده گسترده است و می تواند گزینه های زیادی را برای پزشکان فراهم کند. پس از اتمام یک برنامه سه ساله دستیاری اطفال، حدود یک سوم از متخصصان اطفال تصمیم می گیرند تا سه سال دیگر در یک برنامه فلوشیپ آموزش ببینند. این یک متخصص اطفال را قادر می سازد تا برای حرفه ای در یک فوق تخصص اطفال آموزش ببیند که می تواند شامل:

 کارشناس سلامت نوجوانان

نوجوانان بین ۱۱ تا ۲۱ سال می توانند توسط متخصص سلامت نوجوانان مراقبت شوند. این متخصصان اطفال به طور خاص برای کمک به نوجوانان و بزرگسالان جوان با نیازهای مراقبتی عاطفی، رفتاری و فیزیکی، از جمله بیماری های تهدید کننده زندگی، آموزش دیده اند. برخی از مسائل مربوط به مراقبت های بهداشتی مرتبط با سلامت باروری و روانی را می توان به صورت محرمانه درمان کرد. 

متخصص اطفال

نوجوانان امروزی با فشارهای اجتماعی و تحصیلی زیادی روبرو هستند و می توانند مشکلات و شرایط مختلفی را درمان کنند، از جمله: مسائل رشد و توسعه; مشکلات مدرسه، یادگیری و توجه؛ مصرف مواد مخدر، الکل و تنباکو؛ تغذیه، چاقی و اختلالات خوردن؛ آکنه و شرایط پوستی؛ معاینات فیزیکی مورد نیاز برای مجوزهای رانندگی؛ مشکلات ارتوپدی مانند اسکولیوز؛ بیماری های حاد یا مزمن، از گلودرد استرپتوکوکی گرفته تا آسم، دیابت، یا فلج مغزی. سردرد؛ درد قفسه سینه؛ افسردگی؛ فشار؛ اضطراب؛ اعتماد به نفس؛ مشکلات خواب؛ و مسائل مربوط به سلامت زنان و باروری/جنسی. البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله تنبلی روده چیست را بخوانید.

متخصص آلرژی اطفال/ایمونولوژیست

کودکان اغلب ممکن است از آلرژی یا سایر مشکلات سلامتی مرتبط با سیستم ایمنی خود رنج ببرند. اگر کودک آلرژی داشته باشد، به این معنی است که سیستم ایمنی بدن او به چیزهایی که معمولاً بی ضرر هستند (مانند گرد و غبار، گرده، شوره حیوانات، غذا، نیش حشرات و هاگ های کپک) واکنش نادرستی نشان می دهد. این واکنش می تواند باعث مشکلات سلامتی مانند کهیر، آسم، بثورات پوستی، اگزما، تب یونجه، اسهال، آنافیلاکسی، سینوزیت، ذات الریه، برفک یا آبسه شود. 
 هدف اولیه متخصص آلرژی اطفال/ایمونولوژیست ارائه تسکین به کودک است. این امر با استفاده از آزمایشات تخصصی برای تشخیص بیماری و سپس تصمیم گیری در مورد درمان مناسب انجام می شود. درمان ممکن است شامل مشخص کردن و اجتناب از مواردی باشد که باعث ایجاد علائم آلرژیک می شود، تزریق واکسن های آلرژی (ایمونوتراپی)، یا تجویز دارو.  البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله علائم اوریون در بزرگسالان چیست را بخوانید.

متخصص قلب و عروق کودکان

متخصص قلب و عروق کودکان متخصص در تشخیص و درمان کودکان مبتلا به بیماری های قلبی و بیماری های قلبی است. آنها از نزدیک با سایر متخصصان (مانند جراحان قلب، متخصصان ریتم قلب (الکتروفیزیولوژیست)، متخصصین ژنتیک پزشکی، متخصصان بیهوشی، پرستاران، متخصصان تغذیه و درمانگران) به منظور ارزیابی و رسیدن به تشخیص دقیق کار می کنند. شرایط خاص هر کودک نیاز به یک برنامه درمانی جامع و فردی دارد. 

 متخصصان قلب و عروق اطفال می توانند قبل از تولد، در دوران کودکی و بزرگسالی با بیماران کار کنند. شرایط مختلفی وجود دارد که قابل درمان هستند، مانند: آریتمی (ضربان قلب نامنظم). بیماری قلبی مادرزادی؛ اختلالات گردش خون؛ درد قفسه سینه یا غش؛ پیوند قلب؛ تاکی کاردی فوق بطنی؛ سندرم QT طولانی ارثی؛ سوفل قلب؛ فروپاشی قلبی عروقی؛ نارسایی قلبی؛ ناهنجاری های قلبی عروقی در مراقبت های ویژه نوزادان؛ ناهنجاری های قلبی جنین؛ جابجایی شریان های بزرگ؛ و مدیریت کودکان بدحال با مشکلات قلبی. 

جالب و آموزنده  چاقی در دوران یائسگی؟

پزشک اورژانس اطفال

یک پزشک اورژانس اطفال از نوزادان، کودکان و نوجوانانی مراقبت می کند که به دلیل آسیب دیدگی یا بیماری حاد به مراقبت و کمک فوری و فوری پزشکی نیاز دارند (این صدمات یا بیماری ها اغلب می توانند جدی یا تهدید کننده زندگی باشند). 
 پزشکان اورژانس اطفال معمولاً انواع اورژانس های زیر را درمان می کنند: تب بالا یا مداوم. عفونت های شدید؛ مشکل در تنفس؛ درد شدید؛ کم آبی بدن؛ تشنج؛ واکنش های آلرژیک شدید؛ شکستگی؛ جراحت سر؛ سوختگی، مسمومیت؛ مصرف بیش از حد؛ آسم؛ دیابت؛ بیماری سلول داسیشکل؛ و نیش حیوانات. این نوع فوریت‌های پزشکی اغلب نیاز به روش‌ها، تجهیزات و تکنیک‌های خاصی دارند که پزشکان اورژانس کودکان در استفاده از آنها آموزش دیده‌اند. پزشکان اورژانس اطفال در بخش‌های اورژانس بیمارستان‌های کودکان، بیمارستان‌های آموزشی، بیمارستان‌های اجتماعی و مراکز مراقبت فوری کودکان کار می‌کنند. 

فوق تخصص غدد کودکان

غدد درون ریز علمی است که هورمون ها (مواد شیمیایی که بر نحوه عملکرد سایر قسمت های بدن تأثیر می گذارد) و غدد (ارگان هایی که هورمون ها را در جریان خون آزاد می کنند) را مطالعه می کند. متخصص غدد کودکان با مشکلات یا اختلالات مربوط به هورمون های کودکان و غدد تولید کننده آنها سروکار دارد. 

 هورمون ها نحوه رشد و بلوغ کودک را تعیین می کنند، بنابراین مشکلاتی که توسط متخصصان غدد اطفال مشاهده می شود با مشکلاتی که توسط متخصصان غدد که از بزرگسالان مراقبت می کنند متفاوت است. مسائل مربوط به رشد و تکامل می تواند مشکلاتی را برای رشد جنسی کودک ایجاد کند که می تواند تأثیرات قابل توجهی بر سلامت جسمی و عاطفی آنها داشته باشد. 

نمونه هایی از اختلالات هورمونی که متخصصان غدد اطفال می توانند آن را درمان کنند: قند خون پایین (هیپوگلیسمی). بزرگ شدن غده تیروئید (گواتر)؛ اختلال عملکرد تخمدان و بیضه؛ چاقی؛ دیابت؛ بلوغ زودرس یا تاخیری؛ غده تیروئید کم یا بیش فعال؛ راشیتیسم؛ هیپوکلسمی؛ عملکرد هیپو/فوق العاده غده هیپوفیز؛ مشکلات رشد؛ و عملکرد هیپو/فوق کلی غده فوق کلیوی. 

متخصص نوزادان

متخصصین نوزادان برای رسیدگی به پیچیده ترین و پرخطرترین موقعیت های مربوط به نوزادان آموزش دیده اند. آنها عمدتاً در بخش های مراقبت ویژه نوزادان یا مهد کودک های مراقبت ویژه بیمارستان ها کار می کنند. اگر مشکلی قبل از تولد نوزاد شناسایی شود، متخصص نوزادان می تواند با یک متخصص زنان و زایمان همکاری کند و در مراقبت از نوزاد در دوران بارداری کمک کند. برای نوزادانی که نارس به دنیا می‌آیند یا دارای بیماری‌های جدی، جراحات یا نقص‌های مادرزادی هستند، متخصص نوزادان می‌تواند در زمان زایمان و مراقبت‌های بعدی از نوزاد در آنجا حضور داشته باشد. 

متخصص اطفال

نوزادان نارس نوزادانی هستند که قبل از آمادگی بدن برای خروج از رحم مادر متولد می شوند. اندام های حیاتی مانند ریه ها، قلب، معده و پوست ممکن است به اندازه کافی بالغ نباشند که بدون کمک عمل کنند. متخصصان نوزادان آموزش های تخصصی دارند و با استفاده از تجهیزاتی که به طور خاص برای کوچکترین بیماران طراحی شده است، قادر به ارزیابی و درمان مشکلات پزشکی نوزاد هستند. 
 متخصصان نوزادان می توانند شرایطی مانند نقص های مادرزادی، اختلالات تنفسی و عفونت ها را کنترل کنند و به هماهنگی مراقبت و مدیریت نوزادان نارس، نوزادان مبتلا به بیماری های حاد یا نوزادانی که نیاز به جراحی دارند کمک کنند. آنها با پزشکان اطفال، متخصص زنان و زایمان و پزشک خانواده در مورد شرایطی که نوزادان تازه متولد شده را تحت تاثیر قرار می دهند مشورت می کنند و در برخی موارد حتی ممکن است مراقبت های کوتاه مدت پیگیری را به صورت سرپایی ارائه دهند. 

جالب و آموزنده  طریقه نگهداری و استفاده از شیشه‌شور کودک

سایر زیر تخصص ها:

  • نفرولوژیست کودکان – کودکان مبتلا به بیماری کلیه یا مجاری ادراری، مشکلات مثانه، سنگ کلیه را درمان می کند
  • متخصص ریه اطفال – کودکان مبتلا به بیماری های تنفسی و ریوی را درمان می کند
  •  روماتولوژیست اطفال – کودکان مبتلا به اختلالات مفصلی، عضلانی، استخوانی، آرتریت و غیره را درمان می کند
  •  متخصص گوارش اطفال – کودکان مبتلا به مشکلات دستگاه گوارش، کبد یا تغذیه را درمان می کند
  •  هماتولوژیست/انکولوژیست کودکان – کودکان مبتلا به بیماری های خونی و سرطان را درمان می کند
  •  متخصص اطفال رشدی-رفتاری – کودکان مبتلا به نارساخوانی، مشکلات نوشتن و سایر مسائل مربوط به مدرسه را درمان می کند
  •  متخصص بیماری های عفونی اطفال – کودکان مبتلا به بیماری های عود کننده یا مداوم ناشی از باکتری، قارچ، انگل یا سایر عفونت های نادر را درمان می کند.

پزشک متخصص اطفال چه کاری انجام می دهد؟

پزشک متخصص اطفال از بدو تولد تا ۲ سالگی به طور مرتب و از ۲ تا ۵ سالگی کودک را برای “ویزیت های مراقبت از کودک” مشاهده می کند. بعد از ۵ سالگی، پزشک متخصص اطفال احتمالاً هر ساله برای معاینات سالانه کودک شما را می بیند. پزشک متخصص اطفال کارهای زیر را برای کودک شما انجام می دهند که عبارتند از:

  • معاینات فیزیکی
  • زدن واکسن های پیشنهادی
  • اطمینان حاصل می کند که کودک شما مراحل رشد و مهارت های مختلف مربوط به سن را برآورده می کند.
  • بیماری ها، عفونت ها، آسیب ها و سایر مشکلات سلامتی کودک را تشخیص و درمان می کند.
  • اطلاعاتی کامل در مورد سلامتی، ایمنی، تغذیه ( متخصص تغذیه آنلاین ) و تناسب اندام فرزندتان برای بالا بردن آگاهی شما در این مورد انجام می دهد و به سوالات شما در مورد رشد و نمو فرزندتان پاسخ می دهد.
جالب و آموزنده  گرگرفتگی یائسگی چیست؟ + بررسی روش های درمان و پیشگیری از آن

متخصص اطفال چگونه با تیم زایمان، هنگام تولد کودک کار می کند؟

در کشورهای خوب با رفاه بالا، اکثر بیمارستان ها از شما می پرسند که آیا هنگام ورود به بیمارستان برای زایمان، پزشک متخصص اطفال دارید؟

در این حالت، اولین معاینه کودک شما ممکن است با متخصص اطفال بیمارستان یا متخصص اطفال منتخب شما انجام شود. این بستگی به سیاست بیمارستان و تصمیم شما به عنوا والدین کودک دارد. مخصوصا اگر فرزند شما زود به دنیا بیاید، احتمالاً به سمت بخش مراقبت های ویژه نوزادان یا NICU می روند. پزشکان و پرستاران فوق تخصص NICU از کودک شما مراقبت می کنند و سلامتی او را تا زمانی که رشد کافی برای بازگشت به خانه نداشته باشد، کنترل می کنند.

سوابق مربوط به مدت ماندن نوزاد در بیمارستان به پزشک متخصص اطفال داده می شود. پس از خروج از بیمارستان، متخصص اطفال ۴۸ تا ۷۲ ساعت پس از ترخیص کودک و سپس مرتباً پس از آن برای “ویزیت های مرتب کودک” کودک شما را می بیند.

یک متخصص اطفال چه ویژگی هایی دارد؟

مهارت ها:

  • قضاوت و تصمیم گیری: در نظر گرفتن هزینه ها و منافع نسبی برای انتخاب مناسب ترین تصمیم و اقدام
  • صحبت کردن: صحبت با دیگران برای انتقال موثر اطلاعات
  • تفکر انتقادی: استفاده از منطق و استدلال برای شناسایی نقاط قوت و ضعف راه حل ها، نتیجه گیری ها یا رویکردهای جایگزین برای مشکلات
  • درک مطلب: درک جملات و پاراگراف های نوشته شده در اسناد مربوط به کار
  • گوش دادن فعال: توجه کامل به آنچه دیگران می گویند، وقت گذاشتن برای درک نکات گفته شده، پرسیدن سؤالات مناسب و عدم قطع صحبت در زمان های نامناسب
  • نوشتن: برقراری ارتباط مؤثر به صورت نوشتاری و متناسب با نیازهای مخاطب
  • یادگیری فعال: درک پیامدهای اطلاعات جدید برای حل مسئله و تصمیم گیری فعلی و آینده
  • علوم پایه: استفاده از قوانین و روش های علمی برای حل مسائل
  • نظارت: نظارت و ارزیابی عملکرد خود، سایر افراد یا سازمان ها برای ایجاد بهبود یا اقدامات اصلاحی
  • ادراک اجتماعی: آگاه بودن از واکنش دیگران و درک اینکه چرا آنها این واکنش را نشان می دهند
  • حل مسائل پیچیده: شناسایی مشکلات پیچیده و بررسی اطلاعات مرتبط برای توسعه و ارزیابی گزینه ها و اجرای راه حل ها
  • جهت گیری خدمات: جست و جوی فعال برای رسیدن به راه هایی برای کمک به مردم
  • دستور دادن: یاد دادن به دیگران که چگونه کاری را انجام دهند
  • هماهنگی: تنظیم اقدامات در رابطه با فعالیت دیگران
  • اقناع: متقاعد کردن دیگران برای تغییر عقیده یا رفتارشان
  • راهکارهای آموختن: انتخاب و استفاده از روش‌های آموزشی متناسب با موقعیت در هنگام یادگیری یا آموزش چیزهای جدید
  • مدیریت زمان: مدیریت زمان خود و دیگران
  • ارزیابی سیستم ها: شناسایی معیارها یا شاخص های عملکرد سیستم و اقدامات مورد نیاز برای بهبود یا اصلاح عملکرد، نسبت به اهداف سیستم
  • مذاکره: گرد هم آوردن دیگران و تلاش برای آشتی دادن اختلافات
جالب و آموزنده  معرفی بیماری پارکینسون

توانایی ها:

  • درک شفاهی: توانایی گوش دادن و درک اطلاعات و ایده های ارائه شده از طریق کلمات و جملات گفتاری.
  • بیان شفاهی: توانایی انتقال اطلاعات و ایده ها در صحبت کردن به طوری که دیگران متوجه شوند.
  • استدلال استقرایی: توانایی ترکیب قطعات اطلاعات برای تشکیل قواعد یا نتایج کلی (شامل یافتن رابطه بین رویدادهای به ظاهر نامرتبط).
  • حساسیت به مشکل: توانایی تشخیص، زمانی که چیزی اشتباه است یا احتمال دارد اشتباه پیش برود. این شامل حل مشکل نیست، فقط تشخیص وجود یک مشکل است.
  • درک نوشتاری: توانایی خواندن و درک اطلاعات و ایده های ارائه شده به صورت نوشتاری.
  • بیان نوشتاری: توانایی انتقال اطلاعات و ایده ها به صورت نوشتاری تا دیگران متوجه شوند.
  • استدلال قیاسی: توانایی اعمال قواعد کلی برای مسائل خاص برای تولید پاسخ های منطقی.
  • تشخیص گفتار: توانایی شناسایی و درک گفتار شخص دیگر.
  • وضوح گفتار: توانایی صحبت کردن واضح تا دیگران بتوانند شما را درک کنند.
  • بینایی نزدیک: توانایی دیدن جزئیات در فاصله نزدیک (در چند سانتی متری ناظر).
  • مرتب سازی اطلاعات: توانایی مرتب کردن چیزها یا اعمال در یک نظم یا الگوی معین بر اساس قاعده یا مجموعه ای از قوانین خاص (مانند الگوهای اعداد، حروف، کلمات، تصاویر، عملیات ریاضی).
  • توجه انتخابی: توانایی تمرکز روی یک کار در یک دوره زمانی بدون حواس پرتی.
  • انعطاف پذیری در مورد چیزهای پنهان: توانایی شناسایی یا تشخیص یک الگوی شناخته شده (شکل، شی، کلمه یا صدا) که در سایر موارد منحرف کننده پنهان است.
  • اشتراک وقت: توانایی جابجایی به جلو و عقب بین دو یا چند فعالیت یا منبع اطلاعاتی (مانند گفتار، صداها، لمس یا منابع دیگر).
  • سرعت ادراکی: توانایی مقایسه سریع و دقیق شباهت ها و تفاوت ها بین مجموعه ای از حروف، اعداد، اشیا، تصاویر یا الگوها. مواردی که باید مقایسه شوند ممکن است همزمان یا یکی پس از دیگری ارائه شوند. این توانایی همچنین شامل مقایسه یک شی ارائه شده با یک شی به خاطر سپرده شده است.
  • نوآوری: توانایی ارائه ایده های غیرمعمول یا هوشمندانه در مورد یک موضوع یا موقعیت خاص یا ایجاد راه های خلاقانه برای حل یک مشکل.
  • شیوایی ایده ها: توانایی ارائه تعدادی ایده در مورد یک موضوع (تعداد ایده ها مهم است نه کیفیت، درستی یا خلاقیت آنها).
  • انعطاف پذیری در دسته بندی: توانایی ایجاد یا استفاده از مجموعه‌های مختلف قوانین برای ترکیب یا گروه‌بندی چیزها به روش‌های مختلف.
جالب و آموزنده  درمان سرطان مثانه با اوپدیوو

علایق:

  • تحقیقی: مشاغل تحقیقی اغلب شامل کار با ایده ها هستند و نیاز به تفکر گسترده ای دارند. این مشاغل می توانند شامل جستجوی حقایق و کشف مشکلات ذهنی باشند.
  • اجتماعی: مشاغل اجتماعی اغلب شامل کار کردن، برقراری ارتباط و آموزش دادن به افراد است. این مشاغل اغلب شامل کمک یا ارائه خدمات به دیگران است.
  • واقع بین: مشاغل واقع بینانه غالبا شامل فعالیت‌های کاری مرتبط با مسائل تجربی و عملی هستند. آن‌ها اغلب با گیاهان، حیوانات و مواد واقعی مانند چوب، ابزار و ماشین‌آلات سروکار دارند. بسیاری از مشاغل نیازمند کار در خارج از سازمان هستند و شامل کارهای اداری زیاد و یا همکاری نزدیک با دیگران نیستند.

سخن پایانی

شما در این مقاله با مخصص اطفال آشنا شدید. همچنین از وظایف و فعالیت های آنها آگاه شدید. اگر سوال یا نظری دارید آن را در کامنت مطرح کنید تا در اسرع وقت توسط ما جواب داده شود.

سوالات متداول

چه زمانی کودک من باید به متخصص اطفال مراجعه کند ؟

دوره آموزشی اطفال شامل چهار سال تحصیل در دانشکده پزشکی و حداقل سه سال رزیدنتی در رشته اطفال می باشد. این رشته بسیار تخصصی است و پزشکان آن واجد شرایط ویژه برای درمان نوزادان، کودکان نوپا، کودکان و نوجوانان تا سن هجده سال، شاید تا بیست و یک سالگی هستند. به ندرت پیش می‌آید که متخصصان اطفال برای درمان بزرگسالان از تخصص خود خارج شوند، مگر اینکه هم در زمینه اطفال و هم در پزشکی بزرگسالان آموزش ببینند.

چه زمانی کودک من باید به متخصص اطفال مراجعه کند؟

اولین ویزیت کودک شما با پزشک اطفال باید ۴۸ تا ۷۲ ساعت پس از خروج از بیمارستان باشد. ویزیت دوم آنها باید در دو تا چهار هفتگی باشد. در طول سال اول زندگی، کودک شما باید در سن دو، چهار، شش، نه و ۱۲ ماهگی به پزشک اطفال خود مراجعه کند. بعد از اولین سالگرد تولد نوزاد، او باید در ۱۵، ۱۸ و ۲۴ ماهگی دیده شود. پس از آن، ویزیت سالانه با متخصص اطفال فرزندتان توصیه می شود. همچنین، هر زمان که مشکل سلامتی دارید یا فرزندتان بیمار است، می‌توانید قرار ملاقات بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا